Wednesday, July 20, 2011

Nintendo Wii Emulatörü : Dolphin



Dolphin, Gamecube ve Wii emülatörüdür.Birçok oyunu, mükemmel veya küçük hatalar ile çalıştırabileceğiniz emulatörde, oyunları, 1080p HD kalitede oynayabilir.Bu yüksek kalitede Wii oyunlarını oynama zevkini, gerçek bir Gamecube veya Wii konsolları HD oyun oynatamayan konsollardan alamayabilirsiniz. Bir açık kaynak projesi olarak herkesin projeye katkıda bulunabilmesi ve sürekli gelen güncellemelerde cabası.Oyunları oynayabilmek için sadece gerekli yazılımı şu adresten indirip , yükledikten sonra yapacağınız herhangi bir Wii veya Gamecube oyunun ISO kalıbını programa yüklemek.


Bu kadar basit , artık sizinde bilgisayarınızda her zaman erişebileceğiniz bir oyun konsolunuz var.




Steins Gate : Gelecek tamamen distopya'dır.

Zaman yolculuğu hakkında ve konusu baya ilginç olan visual novel adaptasyonu bir anime serisi. Konusu ise geçmişe mesaj atarak geleceği değiştirmeyi çalışan bir grup insanın hikayesini anlatıyor.Gelecek tamamen distopya'dır ve %1 olasılık ile ırksama bariyerini aşıp gerçek özgürlüğe ulaşılmak isteniyorsa bunu ancak ana karakterimiz ve grubu tarafından geçmiş değiştirelerek mümkün kılınabilir. 


Ilgi çekici ve farklı konusu ile anime severleri yaz sezonunda boşta bırakmayacak bir seri.Animasyonda çok çeşitli karakterler olması da ayrı bir haz kaynağı.Özellikle "Mayuri Shiina" -tutturuu~ mayushi desuuuuu!
Fragman :

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2

“Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2” Harry Potter film serisinin son macerası ve merakla beklenen son filmin ikinci bölümü.

Destansı finalde, iyi ile kötünün mücadelesi büyücüIük dünyasını büyük bir savaşın içine sokmuştur. Tehdit hiçbir zaman bu kadar büyük olmamıştır ve artık hiçbir yer güvenli değildir. Bu arada, Lord Voldemort ile son karşılaşmasına gittikçe yaklaşan Harry Potter’ın en büyük fedakarlığı yapması gerekecektir. Herşey burada sona erecektir.