Monday, December 30, 2013

Online Port Check Tool

I created a online port check tool , it has most used services and custom port entries for checking ports of your services.It's very lightweighted, simple and ad-free.I'm currently hosting this service on my cubieboard arm server.Hope it isn't affect it's performance.

Hope you guys like it.Here is the adress of port check service.

http://portcheck.co.vu/

Taiga - Lightweight updater for MyAnimeList

Taiga is a lightweight, portable anime tracker for Windows. It lets you:
See and edit your anime list offline, in a simple and useful interface.
Queue update events even if you are not logged in, so that you can update your list later.
Announce what you watch to Messenger, mIRC, Skype, Twitter or any HTTP address, with customizable messages.
Check new episodes of your favorite series and download their torrents from any source you like.
Use the season browser, which provides a better and more dynamic view on anime seasons than ordinary charts.
Taiga supports pretty much every media player out there and comes with a powerful recognition engine that has a success rate over 9000.

Software still under development but i can say, it's super simple and light.Now, i'm using it over the MALU.
Taiga 1.0 Beta Download

Wednesday, December 25, 2013

Bedava Planetside 2 Oyna!

Oyun tanıtımından sonra ki size özel kayıt bağlantısı ile yine size özel hediyeler ile oyuna kayıt olacaksınız.

PlanetSide 2 çok oyunculu büyük savaşlar, yardımına koşulacak uzak imparatorluklar ve yoğun kara ve hava mücadelesinin ortaya çıktığı devasa kıtalar gibi orijinal oyunun tüm çığır açan özelliklerine, modern oyuncuların FPS'den ve MMO türlerinden bekleyeceği özellikleri eklemektedir. Gelişmiş teknolojisi, yıllardır biriken oyuncu görüşleri ve Forgelight™ adlı yeni SOE tescilli MMO oyun motoru sayesinde, PlanetSide 2, devasa savaşlar, geniş özelleştirme seçenekleri ve büyük bir toplulukla birlikte gerçek anlamda rekabetçi ve içgüdüsel bir FPS deneyimi sunar.Oyunun önemli özellikleri arasında tam Türkçe dil desteği de geliyor.

Auraxis kıtalarında binlerce oyuncu bir araya gelerek devasa savaşlarda imparatorlukları için kritik toprakların ve önemli kaynakların kontrolünü ele geçirmeye çalışacak. Geniş bir beceri ağacı ve serbest sınıflara dayalı bir sistem ile oyuncular askerlerini, silahlarını ve taşıtlarını oyun tarzına ve takımının, outfit (birliğinin) veya imparatorluğun ihtiyaçlarına göre özelleştirebilecek. Savaşlar günler veya haftalar boyu sürebileceği için, oyuncuların uzun süreli stratejik ve taktiksel inisiyatiflere yönelik ittifaklar ve özel dövüş outfits (birlikleri) kurması gerekecek. Hava ve kara mücadelesiyle savaşlar hiç olmadığı kadar büyük ve yoğun olacak.
Temel Özellikler:

ÜÇ İMPARATORLUK

Oyuncular üç farklı imparatorluktan birine katılmayı seçebilir:
Terran Cumhuriyeti – Askeri bir yönetime sahip Terran Cumhuriyeti, İmparatorluk gücünü kullanarak insanlığı gerekli her yolla birlikte barışçıl yaşamaya zorlamaktadır.

Yeni Birleşim – Asi grupların ve idealist özgürlük savaşçılarının gevşek bağlarla oluşturduğu Yeni Birleşim, Terran'ın hegemonyasına karşı mücadele vermektedir.

Vanu Hükümdarlığı – İnsanlığın yalnızca kayıp Vanu teknolojisini yeniden keşfedip kullanarak gelişebileceğine inanan teknokratik bir grup.
 Devasa Haritalar

PlanetSide®2 her biri düzinelerce km2 boyutta ve her kilometresi çekişmeye açık olmak üzere birçok kıta haritasıyla başlayacak.

Süreklilik

PlanetSide 2'de savaşlar normal bir karşılaşmadan daha uzun sürecek. Savaşlar günler veya haftalar boyu sürebileceği için, sonunda üssün kontrolünü almanız, başka birisi geri alana kadar sizin olduğu anlamına gelir. Elektrik santralleri ve cephane depoları gibi önemli taktiksel konumların alınması için takım olarak stratejik bir şekilde çalıştığınızda, savaşın yönünü değiştirebilecek uzun süreli etkiler bırakabilirsiniz.

Serbest sınıflara dayalı sistem

Oyuncular, beceri ağacında ilerleyerek çeşitli dövüş rollerinin kilidini açabilecekler, yeni rolleri açtıkça, isteğe göre bu roller arasında geçiş yapabileceklerdir.
Görev Sistemi
Hem SOE hem de oyuncuların içeriği şekillendirmesi, oyuna katılan yeni oyunculara kolaylık sağlarken tecrübelilerin oyunculara içerik desteği vermesine imkan tanıyacaktır.

Beceri Ağaçları
Oyuncular askerlerini oyun tarzına veya takımının, outfit (birliğinin) ya da imparatorluğun ihtiyaçlarına uyacak şekilde oluşturabilir. Her dövüş rolü, taşıt ve silah için geniş beceri ağaçları bulunur.

Birlikler
Outfits (Birlikler) (ekipler) de kendilerini özelleştirebilir; böylece outfits (birliklerin) devam eden savaşta kendi kimliği, itibarı ve rolü olabilir.

Silahlar ve Taşıtlar
Karada veya havada mücadele! Oyuncular kendi tercihlerine veya amaçlarına göre özelleştirilebilecek 20'den fazla temel silaha erişebileceklerdir. Ayrıca her imparatorluğa özel iki taşıt olmak üzere 10'dan fazla taşıt mevcut olacaktır. Oyuncular, ayrıca jetpack'lerle gökyüzüne uçabileceklerdir.

Oyuna kayıt olmak için aşağıda ki buton'a bas.

Oyuna kayıt olduktan sonra aşağıda ki buton'a basarak oyunu indir.
OYUNU İNDİR!

Thursday, December 19, 2013

League of Legends Davetiyesi Dağıtıyorum

Elimde birçok League of Legends Türkiye sunucusu davetiyesi mevcut, oyuna kayıt olmak isteyen arkadaşlara verebilirim.Davetiye istiyorsanız yorum kısmına mail adresinizi yazmanız yeterli olacaktır.

Davetiye ile kayıtlarda süpriz hediyerler veriyor Riot.

Ücretsiz League of Legends Oyna!

League of Legends tempolu, rekabete dayalı, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarının öğeleriyle bir araya getiren çevrim içi bir oyundur. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. 
League of Legends sürekli çeşitlenen şampiyonları, sık sık güncellenen içeriği ve canlı turnuva ortamıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun sıkılmadan çok uzun süre oynayabileceği bir oyundur.

Oyuna kayıt olmak için aşağıda ki buton'a bas.

Oyuna kayıt olduktan sonra aşağıda ki buton'a basarak oyunu indir.
OYUNU İNDİR!