Tuesday, June 5, 2007

AdBux ve PTC,PTS Para Kazandıran Siteler

Umut vaadeden ve kazandıran diğer programları farklı bloglarda duyuracağımı daha önce söylemiştim.Viewbar'ı beklerken bazı PTC, PTS, PTR (yani paid to click, paid to signup, paid to read) sitelerine üye oldum. (Bu siteler reklamlara tıklamanız, bazı sitelere üye olmanız veya gelen e-mailleri okumanız karşılığında size para ödeyen siteler) Ve bazılarından ödeme aldım.

İlk program AdBux.. Henüz yeni üye olduğum bu programdan oldukça umutluyum. Olay kısaca şu: Siteye üye olup sitedeki reklamlara tıklıyoruz (Surf Ads bölümünden) Tıklanan her reklam karşılığında size 1 cent veriyor. Kulağa çok az gibi gelebilir. Ama işin güzel tarafı sizin üye yaptıklarınızın da tıklamalarından 1 cent kazanıyorsunuz. Sitede şöyle bir örnek var:

Her gün 50 reklama tıklarsanız = 0.50$
25 alt üyeniz her gün 50 reklama tıklarsa = 12.50$

Haftalık kazancınız = 91.00$
Aylık kazancınız = 364.00$

Gördüğünüz gibi 25 alt üye ile aylık iyi bir gelir elde edilebiliyor. Ancak sitede her gün 50 reklam yayınlanır mı bilinmez. Yine de denemeye değer. Şu anda ödemeler yalnızca PayPal ile yapılıyor ve minimum ödeme 5$ ama site her geçen gün büyüyor ve üyelerin isteklerini dikkate alarak yeni ödeme şekilleri belirleyebilirler. AdBux'a üye olmak için aşağıdaki banner'a tıklayın.

Not: Şu an itibariyle AdBux'ın sitesi aktif ve reklamlara tıklanabiliyor. Sitede günde yaklaşık 30-40 tane reklam çıkıyor. Tıkladığınızda reklamlar yeni bir sayfada açılıyor ve 15 saniye geri sayıyor. Geri sayım bittiğinde 1 cent hesabınıza ekleniyor. Tek alt seviyeli bir üyelik sistemi var. Yani yalnızca Direct Referrals'larınızdan kazanıyorsunuz. Ama onların kazancının %100'ü de sizin hesabınıza ekleniyor. Aynı reklamlara 24 saat sonra tekrar tıklayabiliyorsunuz. AGLOCO'nun Viewbar'ını beklerken AdBux'a göz atmanızı tavsiye ederim.

Not 2: AdBux şu anda yalnızca PayPal'a ödeme yapıyor. Dolayısıyla PayPal'le uğraşmayan kişilerin üye olmasını tavsiye etmem.

No comments:

Post a Comment