Monday, June 18, 2007

Bu yaz evlenenlerin telefonları TT'den


Türk Telekom, Evlilik Kampanyası ile 15 Mayıs-30 Eylül tarihleri arasında evlenen tüm çiftlere, 95 YTL değerinde Panasonic DECT telefon veriyor ve ücretsiz bağlıyor.

Türk Telekom (TT), evliliklerin arttığı bu dönemde Evlilik Kampanyası başlatarak, evlerin ihtiyaçlarından biri olan ev telefonlarını, evlenen çiftlere ücretsiz olarak sunuyor.

TT, 15 Mayıs-30 Eylül tarihleri arasında evlenen çiftlerin yararlanabileceği kampanya kapsamında, yeni evli çiftlere SMS destekli 95 YTL değerindeki Panasonic TG7100 DECT telefonu veriyor. Bunun yanında ister ev ve iş ister cep telefonlarına gönderilebilecek 300 adet SMS de evlilik hediyesi olarak veriliyor.

Kampanyaya katılmak için çiftlerin evlilik cüzdanı ve nüfus cüzdanı ile Türk Telekom yetkili merkezlerine başvurması gerekiyor. Çiftler, hemen Panasonic telefonlarını alabiliyor ve ücretsiz bir biçimde evlerine telefon bağlatabiliyor. Bunun için 24 aylık bir sözleşme imzalamak ve bu telefonu başkasına devretmemeküzerine bir taahhüt vermek gerekiyor. Bu süre zarfında çiftler; StandartHatt, KonuşkanHatt veya ŞirketHatt’ın avantajlı tarifelerinden herhangi birinden faydalanabiliyor.

Kampanya kapsamında yeni evli çiftler, 15 Mayıs’tan sonra evlenmiş ve evlerine telefon bağlatırken zaten bu ücreti vermişlerse bağlantı ücreti bir sonraki faturalarından otomatik olarak düşülüyor.

No comments:

Post a Comment