Wednesday, June 6, 2007

LG Prada, 10 gün sonra aramızda


LG Prada, 10 gün sonra aramızda


Ünlü İtalyan moda markası olan Prada tarafından tasarlanan LG Prada, 15 Haziran'dan itibaren KVD dahil 620 euro fiyatla Türkiye'de satışa sunulacak.

Ünlü İtalyan moda markası olan Prada tarafından tasarlanan LG KE850 Prada, şubat başında Avrupa pazarında satışa sunulmasının ardından, 15 Haziran’da KDV dahil 620 euro fiyatla Türkiye’de piyasaya çıkacak.

15 Haziran’a kadar sadece Turkcell’in özel müşterilerine satılacak olan LG Prada cep telefonu, satın almak için talepte bulunan Turkcell müşterilerinin evine teslim ediliyor.

Gövdeyi kaplayan 3 inçlik dokunmatik ekranı ve parlak siyah rengiyle bakışları üzerinde toplayan LG Prada cep telefonu, 2 megapiksel kamera ve 8 MB dahili belleğe sahip. Telefonun 256K renkli dokunmatik LCD ekranı video ve müzik klibi izlemeye çok uygun. Üç bant telefonda Bluetooth, EDGE bağlantı ve FM Radyo özellikleri bulunuyor. ÜzerindemicroSD kart yuvası bulunan ürün, Word, Excel PowerPoint, PDF ve Messenger uygulamalarını görüntüleyebiliyor. 99x54x12 (mm) ebatlarındaki LG Prada, 85 gram ağırlığa sahip.

Haber: Murat Ayyüz


No comments:

Post a Comment